4.10.09

Bayram Kaçamağı


İkimizin de işleri hafiflemek yerine yoğunlaşınca, bize bu yaz tatil kısmet olmadı. Biz de Fırsatları değerlendirip kaçamak yolu aramaya başladık. Kopardığım 1 günlük izinle Ramazan Bayramı çok güzel bir fırsat oldu bizim için.



















Çerkezköy ve Çanakkale'ye uğrayıp ziyaretleri gerçekleştirip hasret giderdikten sonra Ege sahilini izleyip İzmir'e vardık.


Evsahiplerimiz kuzenim ve eşi Gülcan ve Emre Kayıkçı bizi çok güzel ağırladı. İzmir'de gezip onların evinde güzel yemekler yiyip sahilde çay içtik.



Sonra Gümüldür'deki yazlığa geçtik. İki teyzem de eşleriyle oradaydı. Orada da çok güzel birkaç gün geçirdik hep beraber. Mangal fasılları bir yana, bol bol (üşüye üşüye de olsa) denize girip ense yaptık.

Çok güzel bir tatil oldu.














This summer our work got heavier instead of a bit relax. So we skipped the holiday. Adding an extra day to Ramadan Bayram, we had our short vacation.



















First to Cerkezkoy and then to Canakkale, we visited the relatives abroad. Then we moved on to Izmir along the coast of Aegean Sea.


My cousin and his wife, Gulcan and Emre Kayikci made us feel quite comfortable. We ate at them, wandered around in Izmir, drank tea watching Izmir bay.

















Then we passed to the summer house in Gumuldur. Both of my aunts and their husbands were there. We spent a couple of days there with barbeque, swimming in the cool sea and leisure.

This was a long missed vacation.




















1 yorum:

Ruveyda dedi ki...

Canım benim, belki bu yaz birlikte güzel bir tatil yapamadık ama bu 3 günlük bayram tatili çok güzel geçti, sen yanımda olunca:) Tabiiki Kayıkçı ailesine de çok teşekkürler. Sevgiler.