22.9.06

MotoGP

Aldığım iki motorsiklet dergisi ile iki adet MotoGP kombine bileti geçmişti elime. Cumartesi günü kalktık. Kalkar kalkmaz camdan baktım, yağmur gece yağmış, büyük oranda kurumuştu. 1,5 saat gibi bir sürede duşlarımızı alıp tam tekmil kahvaltımızı ettik. Termosta sıcak su, türlü çeşit çay, 2'si, 3'ü birarada ve üzerine oturacağımız malzeme ile arabaya indik. Apartmanın kapısında şok. Bir yağmur ki, arabaya kadarki 10 metrede ıslattı zaten üstümüzü başımızı. Biletlerin açık hava alanlardan olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Nasıl da hevesliyiz. İkimiz de bozuntuya vermiyoruz, ama nasıl gideceğiz, nasıl izleyeceğiz bilemiyoruz. Sokağın başında kaçınılmaz soruyu sordum.

Rota klasik mekanımız Üsküdar Salacak. Sıcak içecek hazır. Arabanın içinde yaptık keyfimizi. Bu fotoğraf ve aşağıdaki Perde isimli kare o sırada çekildi.

Ertesi gün, hava kapalı olmakla beraber yağış yoktu. Yolda ve pistte buluştuğumuz kalabalık hakem arkadaş grubuyla izledik asıl yarışı. Onun fotoğrafları da gelecek yakında.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Boğazı ve kızkulesini özellikle yağmurda izlemenizi tavsiye ederim. Üsküdar Salacak'tan gerçekten görülmeye değer. Deniz ve gökyüzü aynı gri renge bürünmüş olarak kızkulesini sunmakta, tıpkı bu fotoğraftaki gibi. Bence hoş bir çalışma, tebrikler.